marți, 2 februarie 2010

Idei de investiţii… Case în România la 6.000 de euro!

Dacă banii pe care i-aţi strâns la ciorap sau sub saltea vă dau pe dinafară şi nu mai ştiţi pe unde să îi ascundeţi, vă propun o soluţie: investiţi-i inteligent. Criza nu e rea pentru toată lumea, întrucât prezintă oportunităţi de afaceri şi de câştiguri de bani nemaivisate… O şansă unică-n viaţă!
Anume: investiţii imobiliare la preţuri de necrezut. Cei care au visat dintotdeauna la o casă de vacanţă şi nu credeau că îşi vor putea permite una vreodată, au acum şanse inedite, cu condiţia de a dispune de bănuţii necesari. Pe timp de criză putem găsi chilipiruri nebănuite, scoase la vânzare de bănci.

De exemplu, Banca BCR vinde la licitaţie, în perioada imediat următoare, o garsonieră în Năvodari la un preţ aproape incredibil, de 25.335 lei (circa 6.000 de euro).

Sau: un apartament cu 2 camere la Techirghiol, la cunoscutele băi de nămol, licitat cu un preţ de pornire de aproximativ 28.300 euro; o casa in Sibiu de tip P+1 (parter plus un etaj), situată în zona rezidenţială a oraşului istoric, se vinde cu 36.900 de euro; apartament de 3 camere, 67,5 metri pătraţi, în Constanţa, estimat la circa 55.000 de euro; apartament cu 2 camere, Braşov, scos la licitaţie pentru doar 30.390 euro; ori apartamentul de 4 camere din Timişoara, scos la vânzare pentru un preţ minim de 71.875 de euro.

Listele de oferte complete de licitaţii imobiliare: BCR, Raiffeisen Bank, Alpha Bank

“Shopping” plăcut!

No response to “Idei de investiţii… Case în România la 6.000 de euro!”

Leave a Reply